Hvem er vi

PensionsGruppen er dine engagerede eksperter i såvel firmapensioner, som sundhedsløsninger og formuerådgivning.
Hos os kan du altid få gode råd og et forståeligt overblik - uanset hvor du og din virksomhed har adresse. Med fire afdelinger dækker vi nemlig hele landet.

PensionsGruppen er altid tæt på din virksomhed og dine medarbejdere, og vores rådgivning tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde - nemlig dig.
For os er det vigtigt, at du kan gennemskue dine pensions- og sundhedsordninger. Kun på den måde kan du træffe de beslutninger, der passer bedst til netop din hverdag og virkelighed - både i dag og i fremtiden.

Her kan du nyde godt af vores solide og mangeårige erfaring som rådgivere. Vi taler, så du kan forstå det, også om vilkår og omkostninger.  Hos os er der ingen skjulte overraskelser - til gengæld tør vi godt love, at vi arbejder utrætteligt på at øge værdien af dine og dine medarbejderes pensionspenge.

Pension og sundhed skal tages personligt og seriøst. Det gør vi - hver dag. Velkommen til PensionsGruppen.

Medarbejdere

Vi kan komme med mange pæne ord om os selv. Men i virkeligheden er vore medarbejdere vores bedste argument - og din bedste garanti for seriøs rådgivning.

Vi samarbejder med ...

Som kunde i PensionsGruppen fortjener du det bedst mulige på markedet. Derfor samarbejder vi tæt med Skandia Danmark.

Vision

Vores mål og værdier

Relevante links

Et hurtigt overblik over de meste relevante links for dig.

Hvad er Tied Agents?

Skandia Tied Agents er selvstændige agenter, der har specialiseret sig i Skandias produkter. Agenterne hjælper virksomheder med at få et overblik over deres pension og sundhedsordning samt salg og brug af Skandias pensions- og sundhedsordninger.