Betinna Maria Zink er d. 8. januar tiltrådt i stillingen som kunderådgiver i PensionsGruppen Herning, der via et eksklusivt samarbejde med AP Pension, leverer firmapensioner og sundhedsløsninger tilpasset danske virksomheder.

Betinna kommer fra en stilling hos Klink og Jensen forsikringsmægler, hvor hun har varetaget skadesager for større landbrugs- og erhvervskunder. Betinna er uddannet indenfor salg i Salling Group, derfra har hun stor erfaring indenfor kundeservice.

I den nye rolle hos PensionsGruppen vil Betinna sikre en fortsat god kundeservice for vores eksisterende kunder, hvor hun vil bidrage med hendes erfaring med kundeservice fra tidligere jobs. Betinna skal sammen med vores nuværende back office hjælpe vores kunder med at bevare overblikket over deres pensionsordning og sundhedsløsning hos PensionsGruppen.

Betinna ser frem til at arbejde hos PensionsGruppen, der er engagerede eksperter i firmapension og sundhedsløsninger, hvor kunden, den personlige rådgivning og sparring har højeste prioritet.