17. januar 2020

2019 blev et rekordår med flotte afkast til de danske pensionskunder, dette skete på trods af at mange økonomiske forudsigelser pegede i den modsatte retning. Blandt de kommercielle pensionsselskaber i Danmark lå Skandia i top 3 hvori de højeste afkast blev opnået i porteføljerne med den højeste risikoprofil.

Kunder hos PensionsGruppen med Skandia Livscyklus som har en mellem risiko og 30 år til pension har fået et afkast på 18,6 procent. Kunder med en mellem risiko og 15 år til pension har fået et afkast på 15,7 procent, og kunder med en mellem risiko som har 5 år til pension har fået et afkast på 10,9 procent.

Kunder hos PensionsGruppen med Skandia Match 7 som er den ekstra høje risiko, slutter året med et positivt afkast på 22,25 procent. Kunder med Skandia Match 1 som er den lave risiko, slutter året med et afkast på 6,84 procent.

Til sidst har det passivt forvaltede Skandia Basic også klaret sig rigtig godt. Kunder med Skandia Basic kunne se et afkast mellem 6,67 procent for den lave risiko Basic 1, til 23,61 procent for den ekstra høje risiko Basic 4.

Du kan se dit afkast på Mit Skandia eller i appen.